AutoRAI en BedrijfsautoRAI

Van Eijck en De Geus zeggen zich, samen met de importeurs en RAI Amsterdam, keihard te hebben ingezet om de nieuwe beursopzet met uniforme standbouw tot een succes te maken. Het is een evenement dat een positieve uitstraling heeft op de gehele branche, die hiermee een uitstekend visitekaartje af geeft, beklemtoont Van Eijck. “Voeg daarbij het gegeven dat minister-president Rutte de AutoRAI 2015 opende én dat de beurs ook nog eens een prestigieuze prijs in de wacht sleepte tijdens de uitreiking van de ‘European Best Event Awards’. Dat leverde het team van AutoRAI goud op in de categorie ‘Trade Show’. Dan zal het niet verbazen dat wij behoorlijk geschokt zijn dat de editie 2017 is geannuleerd. Uiteraard met de kanttekening dat dit een besluit is van onze achterban dat wij moeten respecteren.”

Met een bedrijfswagenmarkt die zich met een opgaande conjuncturele cyclus meebeweegt vond de BedrijfsautoRAI 2015 precies op het juiste moment en op de juiste locatie plaats. De vakbeurs trok 55.268 professionals, ruim 18 procent meer dan de editie in 2012. De Geus: “Voor RAI Vereniging in het algemeen en voor afdeling Auto’s in het bijzonder was dit een zeer geslaagd relatie-evenement. In het met partners ontwikkelde InnovationLAB verzorgden wij verschillende masterclasses en konden wij vele relaties, beleidsmakers en andere stakeholders ontmoeten.”

Van Eijck toont zich uiterst tevreden over de bezoekersaantallen en de reacties van zowel het publiek als de exposanten. “De inzet van alle betrokkenen heeft zijn vruchten af geworpen. Een goed signaal voor de bedrijfswagensector in de meest brede zin. Hieruit blijkt dat de BedrijfsautoRAI springlevend is. Op naar editie 2017!”

< Terug naar Afdeling Auto’s